LEAVE SOON


Nyduschad , nu god natt!


OS!


Före/efter


11 dagar kvar!

Har inte bloggar på ett tag men har varit på landet och kom hem idag så åker jag dit imorgon igen haha, var tvungen att skjutsa hem mammsen. Men har umgåtts med morbror och kusin där borta sen så hade vi marknad eller aa loppis i himmelstalund det gick ganska bra och sen Aqua golf och jag vann *stolt . Så får gratis thaibuffe hehe gott! Nu har jag precis satt upp min nya garderob och sitter o tittar på OS skriver sen puss! ❤


~ Your'e way to success

Har varit iväg o solat/badat halva dan och nu har jag ätit och tränat. only 16 days left! 
Snart åks det iväg igen ska bli superskööönt!
 

Har det bra !

 


Bruschetta och os krönika


Don't worry, be happy!


21:54

Åkte med familjen hem till farfar vid fem och åt middag med släkten. Mina sysslingar var också där från göteborg som jag bara har träffat en gång tidigare så det var kul att träffa dom.
Men nu är jag hemma, ska ta och mya med katten byeeeeeee ♥
 

18 dagar!

Hej på er! har legat och kollat på jerseyshore hela morgonen och igår kväll. Sen så passade jag på att träna lite , fit for Thailand u know. Tror jag ska ut på en pw också. Men skriver sen puss!
 

Trött tjej.

Usch är helt död, eller aa trött och väldigt sliten. Men jag pappa och Alex åkte till kusinen i åkersberga så där har vi varit från två. Vädret blev ju pissigt men vi tog båten ut ändå sen åt vi supergod mat, grillat my favourite! Nu är jag iallafall hemma, ska slänga på en film puss!


At cousins place


~ Crazy like a fool what about DD cool.


'' Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself ''

 .
.
.
.
 
 
 

God morgon!

Vaknade vid 10 och idag är en sån dag man vill sova bort hela dagen men nej så blev det inte.
 
Gårdagen då som faktist blev lyckad. Åkte runt med pappa och handla lite bl.a barnkläder till Mira sen så åkte vi hem, så kom felicia sen drog vi till walle, chilla,bada, en massa snack.sedan drog vi till robin men tog taxi därifrån hem till tomas där en massa var. hade de superbra. haha glad och nöjd tjej! 
Men fick skjuts hem av felicias syrra sen däcka direkt.
 
Idag eller när pappa kommer ska vi åka ut till min kusin i åkersberga och åka båt/vattenskidor och ring eftersom det är toppenväder ute. Men skriver senare puss!
 
Här kommer en liten bildbomb:
 
 
 
 

'' Humor ''


Härlig dag tills regnet kom...


Soltid på baksidan


Follow!


Köpt med mig hem


Lång dag

Mötte först upp katta,jeggan och dannis och tog en fika och snackade lite. Sen tog jag bussen och mötte felicia o hanna så drog vi till stan, åt och handlade lite. Mys sådära.
 
Nu är jag hemma, ska käka mina räkchips som jag har fått hem ääälskar dom,
hehe beroendebarn. Skriver sen puss ♥
 

Centrum och stan


4wheel


23 dagar kvar

Nu är jag hemma. försökte få upp ett inlägg imorse, men appen har börja knasa igen så det sket sig.
Igår så kom mina släktingar från norrland till oss sen åkte vi till arkösund och kollade på utomhusteatern, den var helt ok. sen åkte vi hem, kollade film och däcka direkt efter. 
 
Vaknade elva idag, packa ihop, åt och åkte hemmåt. Är helt död nu så ska sätta på necessary roughness och äta.
Imorgon ska jag träffa bruttorna från klassen som jag inte träffat på en månad och sedan till stan med flisan. Puuuss !

Godmorgon!

Vaknade vid nio ungefär så tränade jag faktiskt . Överraskande eftersom jag alltid är så jävla lat på sommaren. Fast de var pappa som tvingade mig och körde slut på mig haha, men nu känns det jävligt skönt. Så nu ska jag duscha eller aa när vi får strömmen tillbaka -.- här på landet får vi värma vatten och duscha ute. Yepp lantisar här! Herråååå


Billigt, svar ja!


Måndag!

Är just nu i Norrköping med pappa och väntar på att mamma ska bli klar på sjukhuset. Har solat, spelat Aqua golf och ätit glass. Superskön dag. Har inte så mycket mer att skriva haha, imorgon blir det halvdag i arkösund för se får någon teater där sen på onsdag kommer jag hem. Skriver senare puss ❤


Last days

Igår kom annalena Niklas Leo o Elin hit Och så var mamma och pappa iväg och köpte bil, den var faktiskt snygg trotsallt. Idag så drog vi till arkösund på auktion, fick ut på badholmarna och åt tacos. Nu är vi hemma eller aa på landet och grillar. Imorgon så blir det ut med båten om det är fint väder. Här e lite bilder:


Auktion och ny bil


Landet

Kom precis hit, blir här ett par dagar. Aptrött så ska kolla djävulen bär prada och antagligen somna så god natt!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2227150/images/2012/pic_500095d7e087c37dbc003a79.jpg" class="image">


Let's get ready to rumbleeeee


17:30

 

Work=Done

Är överlycklig just nu haha. Inga tidiga mornar längre, inget slit och långa dagar. 
Okej 12 dagar bara och partille emellan det, men sen har jag ju haft kevin sen maj också så det har varit ganska mycket sedan dess. Men nu kommer de in cash på kontot som ska spenderas framförallt i Thailand men här hemma också. Har lite saker planerat, ''korv o öl'' haha only horsie will get it. 
 
Men flum här. Har precis duschat och ska fixa med kläderna som ska säljas imorgon puss ♥
 
 
 

Vng

Jobbar i köket just nu , blääää de e jättemycket att göra , bara att hålla ut last day....


Film sen sova natti ❤

 

 


Hm try something new?

Annorlunda och onyttig men supegod frukost! Ni borde prova ;)

.

Gjorde precis klart en ny header lite snabbt, klicka f5 om den inte syns om ni nu vill se den haha! Ska ta och sätta på degrassi nu sen sussa om ett tag, sista jobbdagen imorgon woooho!

 


Stephanieforss@instagram


Jobb i bro

Är i bro på någon fabrik nu , ska snart åka hemåt , sen ska jag fixa lite med mina kläder till lördag. Not intressant jag vet haha. Bilen igår blev inte köpt men vi letar för fullt. Skriver sen puss !


Movie then sleep, (work u know...)


Woho ny bil!

Eller aa, pappa och alex är iväg och kollar på en, eftersom vår gamla pajjade och dom andra e lite halvt sönder så har vi ingen bil förtillfället så hoppas att dom kommer hem med den.
 
Men idag har det varit jobb ju bara 2 dagar kvar sen är det semester för mig läääääääääääängtar.
Snart kommer felicia förbi en sväng eller hon ska vara här nu trooor jag ?
Nej men skriver senare puuuuuuuuuuss♥
 

20:00


Love my new bikini ♥


En dag på jobbet!


Appen fungerar!

Nu kan jag iallafall blogga då och då från mobilen, har jobbat i bro hela dagen sedan bara degat.. Här är en massa bilder från Partille:


No point to write

Känner att jag är helt borta just nu, vet ej varför?.
Men orkar inte skriva mega inlägget om partille, men det har varit den bästa veckan på länge helt klart. Kom till A-kvart o mötte ett år äldre. så är supernöjd. har spelat i både ööösregn och sool haha katastrof. Liseberg, invigning, äckligt mat, lite shopping och en massa matcher, det var en toppen vecka iallafall.

Men kom hem igår och imorgon blir det jobb i en vecka. skriver när jag har lust puss!

Under tiden följ på instagram @stephanieforss

Bye Bye

Göteborg tills lördag puuuuuuuuuuuusss
 
 

1-7-2012

Första dagen jag kan göra absolut ingenting på ett tag , fyyyyy vad skönt har bara tagit det lugnt och handlat lite saker till veckan med mormor eftersom imorgon beges det av till göteborg och spela partille.
 
Helgen då. I Fredags så jobbade jag ju sen kom felicia hit, fixade mig så lyssna vi på musik/siri haha. Så drog vi vidare till vik hem till mackan där några var sedan kom det fler och fler. Det var super, men sedan självklart så blir det lite tjaffs så jag och f bestämde oss för att dra innan det blev värre som det då blev, galet värre tydligen. Men vi drog hem till putte ett litet tag sen tog vi bussen hem. Vaknade halv sex av att någon stod utanför mitt fönster som då var jeppe, haha han skrääämde skiten ur mig. så sov han här också.
 
Igår (Lördag) så var det dags för saras och mårtens bröllop (Han jag är barnvakt åts föräldrar), så åkte dit till ett och hittade på lite aktiviteter med honom eftersom de andra var tvugna att fixa sig osv. Sen vid sex gick vi till Stekhouse  där bröllopet/cermonin skulle vara. var där till 10 sen gick jag med kevin hem och bäddade ner honom, sen åkte jag runt halv tolv när dom andra kom hem. Satt uppe och prata med mormor någon timme när jag kom hem.
Det var min helg det och eftersom min blogg.se app på mobilen inte funkar så kan jag nog antagligen inte uppd under veckan. Men ska fortsätta packa nu eller aa ''packa'' haha puss ♥
 
Fredag:
 
 
Lördag: